Påmeldingsskjema

Skolen har elevinternat med 27 enkeltrom, hybelprisen er 4 400,- kroner pr.måned inkludert strøm, internett og middag de 4 første skoledagene i uka. 

 

Det er tilsatt miljøarbeider – hvilende nattvakt for å veilede elevene, bidra til aktiviteter, ha brannvakt og påse at internatreglementet blir overholdt. Miljøarbeider er til stede i tidsrommet 19:00 (22:00 på søndag) – 06:30. Kantina er åpen for kjøp av frokost, formiddagsmat og drikke hver skoledag. Det er kjøleskap på hvert rom og te-kjøkken i 1. etasje og TV stue i 2. etasje. Elevene må selv ha med sengetøy, spisebestikk, vaskemiddel m.m.

 

Internatplassen er knyttet til skoletilbudet og kan ikke opprettholdes hvis eleven ikke har elevstatus. Internatreglementet inngår som en del av skolereglementet. Internatet er forbeholdt elever som ikke kan komme seg til skolen med ordinær skoleskyss.

 

De som ønsker å bo på internatet, søker om hybel under her. Søknaden må være kommet til skolen senest innen 05.08.19.Bekreftelse på tildeling av hybel skjer fortløpende etter ca. 09.08.19. Ved tildeling av hybel: returnèr utfylt og signert leiekontrakt til skolen snarest, før innflytting. Leiekontrakten vil bli utsendt sammen med brev om tildelt hybel.  Nøkkel leveres ut ved frammøte.

Les internatrelementet her:

Mere informasjon om internatet finner du her: https://web.trondelagfylke.no/skjetlein-videregaende-skole/praktisk-informasjon/internatet/

Informasjonen du legger inn under blir lagret i skolens systemer i 6 mnd. etter opphørt leieperiode.

 

Informasjon

Min side
Tid
Fra onsdag 14. august 2019 kl. 00.00
Til fredag 19. juni 2020 kl. 00.00

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfristen er passert, det er ikke lenger mulig å melde seg på.