Påmeldingsskjema

Skolen har elevinternat med 27 enkeltrom, hybelprisen er 4 400,- kroner pr.måned inkludert strøm, internett og middag de 4 første skoledagene i uka. 

 

Det er tilsatt miljøarbeider – hvilende nattvakt for å veilede elevene, bidra til aktiviteter, ha brannvakt og påse at internatreglementet blir overholdt. Miljøarbeider er til stede i tidsrommet 19:00 (22:00 på søndag) – 06:30. Kantina er åpen for kjøp av frokost, formiddagsmat og drikke hver skoledag. Det er kjøleskap på hvert rom og te-kjøkken i 1. etasje og TV stue i 2. etasje. Elevene må selv ha med sengetøy, spisebestikk, vaskemiddel m.m.

 

Internatplassen er knyttet til skoletilbudet og kan ikke opprettholdes hvis eleven ikke har elevstatus. Internatreglementet inngår som en del av skolereglementet. Internatet er forbeholdt elever som ikke kan komme seg til skolen med ordinær skoleskyss.

 

De som ønsker å bo på internatet, søker om hybel under her. Søknaden må være kommet til skolen senest innen 05.08.20.Bekreftelse på tildeling av hybel skjer fortløpende etter ca. 10.08.20. Ved tildeling av hybel: returnèr utfylt og signert leiekontrakt til skolen snarest, før innflytting. Leiekontrakten vil bli utsendt sammen med brev om tildelt hybel.  Nøkkel leveres ut ved frammøte.

Les internatreglementet her

Informasjon om internatet

Informasjonen du legger inn under blir lagret i skolens systemer i 6 mnd. etter opphørt leieperiode.

 

Informasjon

Min side
Tid
Fra mandag 16. august 2021 kl. 00.00
Til fredag 17. juni 2022 kl. 00.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}