Mulighetenes Messe

Informasjon

Min side
Sted
Fosen Vidergående Skole
Tid
Torsdag 13. februar 2020 kl. 17.00 - 20.30
Påmeldingsfrist
Torsdag 6. februar 2020 kl. 00.00
Ledige plasser
188 av 200

Velkommen til Mulighetenes Messe!

I 2020 prøver vi noe nytt og arrrangerer Mulightenes Messe på ettermiddagstid den 13.februar som en del av vinterfestuka i nykommunen vår. Dette ut fra ønsket til lokalt næringsliv og det er best tidspunkt for ungdommer som må forholde seg til søknadsfristen på videregående skoler. Vi håper derfor også på stor deltagelse fra foreldrene til ungdomsskoleelevene.

Vi avholder messen på Campus Fosen, i og rundt skolen og i kultursalen på campuset. Ved å benytte utearealet for vi god plass til entreprenører med tung maskinpark, kommuen, Forsvaret og alle Blålys etater. Her legger vi lista høyt og gir få begrensninger!

Vi åpner for at utstillere kan begynne å etablere stand og utstillinger fra kl 15.30. Samtidig vil vi ha åpen kantine, hvor det blir muligheter til å kjøpe både middag og kaffe.

Som en del av vinterfestuka blir vi en del av markeringen av kommunesammenslåingen. I den anledning går vi bredt ut og ønsker oss deltagelse fra alle bransjer. Her er det en gylden mulighet for å vise seg fram, sikre rekruttering og ikke minst knytte kontakter.

Vi på Fosen VGS håper på bred deltagelse og ønsker alle utstillere velkommen.

mvh

Messeansvarlig 

Arve Ophaug

 

Påmeldingsskjema Mulighetenes messe

Registrer deg og din bedrift med Firmanavn og bransje.

Benytt kommentarfeltet til tillegssopplysninger, som feks hvor stort areal dere trenger, behov for ekstra strømuttak etc,

Informasjon

Min side
Sted
Fosen Vidergående Skole
Tid
Torsdag 13. februar 2020 kl. 17.00 - 20.30
Påmeldingsfrist
Torsdag 6. februar 2020 kl. 00.00
Ledige plasser
188 av 200
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}