Påmeldingsskjema
Informasjon
Min sideAktiviteten er slutt og du kan ikke melde deg på.
Program
Lenke til fagstoff om sider i Mathåndverk nr.3 2020.
16/9 2021 PROGRAM
Kl. 08.00 Registrering på Valldal Fjordhotell og avgang til Martin Linge-huset adr: Skulebrauta 46, Valldal
Kl. 09:00 Kursprogrammet starter i Martin Linge-huset med Eivind Vangdal, for de som ev. møter direkte.
Repetisjon fra forrige siderkurset.
Siste nytt om: sortar, dyrking, hausting og lagring
Produksjonsopplegg, utstyr og lokaler
Omsetningsformer og markedsarbeid (jfr. fruktbøndene vi skal besøke)
Spørsmål og diskusjon
Kl. 12:00 Lunsj på Martin Linge-huset
Kl. 13:00 Hva er sensorikk v/Synne Qvenild og Eivind Vangdal. Synne blir med på Teams og gir oss en bedre forståelse av hvordan sensorikk kan gi større treffsikkerhet på produktutvikling.
Hvilke kvalitetsparameter er spesielt viktig?
Kl. 14:00 Gårdsbesøk Skarbø Gard på Stranda med minibuss.
Kl. 17.00 Retur til Valldal Fjordhotell
Kl. 19:00 Felles middag på Valldal Fjordhotell med sidersmaking og faglige vurderinger ved Eivind Vangdal.
17/9 2021
Kl. 08:00 Avgang etter frokost til Valldal Safteri. Orientering og omvisning før vi går til Martin Linge-huset
Kl. 09:00 Regelverk, søknader og sertifiseringer som må være på plass. Rapportering og
lagerstyring ved Terje Jonsbråten. Gjennomgang av modeller og konkrete eksempler.
Kl. 11:15 Orientering om Gardsbrenneriet AS ved Eivind Vangdal. Kunnskap og utvikling, prosesser, kvalitet og smak. Historien bak!
Kl. 12:00 Lunsj på Martin Lingehuset
Kl.13:00 Avreise siderløypa i fruktbygda Linge med minibuss - felles transport pga parkeringsmuligheter og vi får en mer effektiv vandring). Vi besøker ulike fruktbruk og får informasjon og omvisning. Utfordres på forretningside, kvalitet og produktutvikling, salg og markedsarbeid.
Kl. 16:00 Minibuss i retur til Valldal Fjordhotell med ankomst 16.10. Faglig oppsummering med Eivind Vangdal. Takk for oss med Fjordhagen, Statsforvalteren og Kompetansenettverket lokalmat Midt.