Ystekurs av myke oster Mozzarella, Steikost og Ricotta

Praktisk ystedag 
Lørdag 11.juni 2022 
Sted: Treningsmeieriet på Trondheim fagskole, Byåsen
Tid: 08.00 - 16.30
Fagressurs: Kari Helgetun Langfoss
 
Målgruppe: lokalmatprodusenter som vil lære med om fremstillingen av Mozzarella, Steikost og Richotta - teori og praksis.   
 
Vi produserer de tre ostetypene og går gjennom produksjonstrinnene og teorien bak.  Flytskjema og prinsipp sendes ut på forhånd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ta med egna klær og sko.
 
Kursansvarlig:
Kompetansenettverket lokalmat i Midt www.matnavet.no
 
Spørsmål: Beth Tronstad tlf 97594332


Informasjon

Min side
Tid
Lørdag 11. juni 2022 kl. 08.00 - 16.30
Påmeldingsfrist
Torsdag 9. juni 2022 kl. 22.00

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

11.6.22 Prosess og teori

Fagansvarlig: Kari Helgetun Langfoss, utdannet innen Matteknologi/Matvitenskap (YsteKari). Hun underviser ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved NTNU og ved Trøndelag høyere yrkesfagskole, og benyttes i tillegg som rådgiver i Kompetansenettverket lokalmat Midt.

For spørsmål: Beth Tronstad 97594332 

 

Beth Tronstad tlf. 97594332

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}