Aktiviteter


Test
Ystekurs; fra melk til ost, med et spesielt blikk på mozzarella og halloumi.
Trondheim fagskole / Byåsen vg...
Tirsdag 15. oktober 2019 kl. 09:00 - Onsdag 16. oktober 2019 kl. 16:00
Påmeldingsfrist utløpt
Grunnmodul: Lokal kjøttforedling 2019/2020
Mære landbruksskole
Mandag 28. oktober 2019 kl. 10:00 - Tirsdag 29. oktober 2019 kl. 16:00
Påmeldingsfrist utløpt
Regelverk for markedsføring og merking ved nettbasert direktesalg
Tine Tunga
Torsdag 31. oktober 2019 kl. 19:50 - 21:00
Påmeldingsfrist utløpt
Digitale fagdager lokal mat og drikke 2021
Mære landbruksskole
Tirsdag 9. februar 2021 kl. 12:00 - Tirsdag 16. mars 2021 kl. 14:30
Påmeldingsfrist utløpt
Innføringskurs ysting og kjerning
Mære landbruksskole
Torsdag 25. februar 2021 kl. 08:00 - Fredag 26. februar 2021 kl. 14:00
Fullt
Innføringskurs sider og fruktdrikk
Digitalt
Onsdag 24. mars 2021 kl. 11:00 - Torsdag 25. mars 2021 kl. 14:30
Påmeldingsfrist utløpt
Innføringskurs Ville vekster og smaker
Mære landbruksskole
Onsdag 14. april 2021 kl. 10:00 - 15:30
Påmeldingsfrist utløpt
Innføringskurs Ville vekster og smaker
Mære landbruksskole
Onsdag 14. april 2021 kl. 10:00 - 15:30
Påmeldingsfrist utløpt
Innføringskurs Ville vekster og smaker
Mære landbruksskole
Onsdag 14. april 2021 kl. 10:00 - 15:30
Påmeldingsfrist utløpt
Grunnmodul kjøtt tre samlinger teori og praksis, Steinkjer vgs og Mære lbs
Steinkjer vgs og Mære lbs
Lørdag 29. mai 2021 kl. 09:00 - Søndag 30. mai 2021 kl. 15:00
Påmeldingsfrist utløpt
Oppfølgingskurs i Ville vekster - Inderøy
Tirsdag 1. juni 2021 kl. 10:00 - Onsdag 2. juni 2021 kl. 15:00
Påmeldingsfrist utløpt
Hva er merking og hva er obligatorisk? Kurs 31.aug. kl 10 -12.30 på Teams
Tirsdag 31. august 2021 kl. 10:00 - 12:30
Påmeldingsfrist utløpt
Siderkurs på Linge, fruktbygd i Valldal 16.-17.sept. 2021
Torsdag 16. september 2021 kl. 09:00 - Fredag 17. september 2021 kl. 15:00
Påmeldingsfrist utløpt
MRmat 2022 - digitale fagdager
Tirsdag 15. februar 2022 kl. 10:00 - Torsdag 17. februar 2022 kl. 15:00
Påmeldingsfrist utløpt
Mat på Mære - Fagdager lokal mat og drikke
Steinkjer samfunnshus
Tirsdag 22. mars 2022 kl. 10:00 - Onsdag 23. mars 2022 kl. 16:00
Påmeldingsfrist utløpt
Sousvide - hvordan bruke teknikken i egen servering?
Mære landbruksskole
Tirsdag 24. mai 2022 kl. 09:00 - 16:00
Påmeldingsfrist utløpt
Grunnmodul salg og marked. Samling 3
Mære landbruksskole
Tirsdag 4. oktober 2022 kl. 10:00 - Onsdag 5. oktober 2022 kl. 16:00
Påmeldingsfrist utløpt
Inspirasjonstreff
Trones i Namsskogan
Onsdag 19. oktober 2022 kl. 18:00 - 22:00
Påmeldingsfrist utløpt
Grunnmodul ville vekster fra sjø og land.
Mære landbruksskole, Samling 4
Tirsdag 25. oktober 2022 kl. 10:00 - Onsdag 26. oktober 2022 kl. 16:00
Påmeldingsfrist utløpt
Inspirasjonstreff tilleggsnæringer i landbruket
Jentene på tunet i Selbu
Torsdag 27. oktober 2022 kl. 18:00 - 22:00
Påmeldingsfrist utløpt
Kittost
Orkladal Ysteri
Torsdag 24. november 2022 kl. 08:45 - 15:00
Påmeldingsfrist utløpt
Grunnmodul kjøtt
Tirsdag 17. januar 2023 kl. 09:30 - Onsdag 22. mars 2023 kl. 15:00
Påmeldingsfrist utløpt
Inspirasjonstreff tilleggsnæringer 9/3 Vanvikan Indre Fosen
Torsdag 9. mars 2023 kl. 17:30 - 21:30
Påmeldingsfrist utløpt
Fagdager MRmat 14. - 15.mars 2023
Storfjord Kulturhus
Tirsdag 14. mars 2023 kl. 09:30 - Onsdag 15. mars 2023 kl. 15:00
Påmeldingsfrist utløpt
Mat på Mære - fagdager lokal mat og drikke
Jegtvolden Fjordhotell
Tirsdag 21. mars 2023 kl. 10:00 - Onsdag 22. mars 2023 kl. 16:00
Påmeldingsfrist utløpt
Teorikurs for ansatte på ysteri
Grindal Ysteri i Rennebu
Tirsdag 18. april 2023 kl. 18:00 - Fredag 21. april 2023 kl. 13:00
Påmeldingsfrist utløpt
Digitalt kurs i grunnleggende melkeforedling - praktisk demofilm
Digitalt på Teams 4 timer
Onsdag 24. mai 2023 kl. 10:00 - 14:00
Påmeldingsfrist utløpt