Aktiviteter

Ystekurs; fra melk til ost, med et spesielt blikk på mozzarella og halloumi.

Sted Trondheim fagskole / Byåsen vgs. treningsmeieriet
Tid: Tirsdag 15. oktober 2019 kl. 09.00
Ledige plasser: Fullt

Temadag økologisk hønseproduksjon med besøk fra Holte Gård

Tid: Onsdag 23. oktober 2019 kl. 09.30
Ledige plasser: 23 av 30

Grunnmodul: Lokal kjøttforedling 2019/2020

Sted Mære landbruksskole
Tid: Mandag 28. oktober 2019 kl. 10.00
Ledige plasser: 10 av 12

Regelverk for markedsføring og merking ved nettbasert direktesalg

Sted Tine Tunga
Tid: Torsdag 31. oktober 2019 kl. 19.00
Ledige plasser: Ubegrenset

Mat på Mære - fagdager lokalmat

Tid: Tirsdag 11. februar 2020 kl. 00.00
Ledige plasser: Ubegrenset