DIGITALT KURS I GRUNNLEGGENDE MELKEFOREDLING - PRAKTISK DEMOFILM 9.SEPT.EMBER KL.10 - 14

Digitalt kurs for deg med interesse for videreforedling av melk i etableringsfase, eller for deg som arbeider i ysteri og som ønsker å repetere melketeknologi, hygiene og mikrobiologi. Filmopptaket er gjort i meieriet og viser hvordan arbeidsoppgavene gjøres i praksis og teorien bak.

Filmen er delt i seks bolker:
pH kalibrering
Separering
Yoghurt
Kremost, Skjørost og Cottage cheese
Rømme 
Smør
Smaking og produktvurdering 

Mellom hvert tema tar vi oss tid til spørsmål og diskusjon "live". 

Filmklipp

Fagansvarlig: Kari Helgetun Langfoss (YsteKari) - utdannet innen Matvitenskap på NMBU og med flere års erfaring fra matindustrien. Hun underviser på NTNU og Trøndelag høyere yrkesfagskole (THYF) på Byåsen og er i flere år benyttet som rådgiver i Kompetansenettverket lokalmat Midt.

Teamslink sendes dagen i forveien.
Pris kr 500,- 
Betales på Vippsnr: 124044 Grønt kompetansesenter
Merkes "melk"

Kursansvarlig: Kompetansenettverket lokalmat Midt www.matnavet.no
For spørsmål og påmelding: Beth Tronstad 97594332 | bjotro@trondelagfylke.no

For flere kurs, se felles nasjonal kursportal: www.mathåndverk.no

Mæresvegen 163
  7710 Sparbu
  Tlf. 74175400

 KONTAKTSKJEMA 

Betaling kr 500 til Vippsnr: 124044 Grønt kompetansesenter

Merkes "melk"

Informasjon

Min side
Sted
Digitalt på teams 4 timer
Tid
Lørdag 9. september 2023 kl. 10.00 - 14.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 6. september 2023 kl. 22.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}