MRmat 2019 - fagdager lokalmat

Informasjon

Tid
Fra tirsdag 19. mars 2019 kl. 10.00
Til onsdag 20. mars 2019 kl. 16.00
Påmeldingsfrist
Mandag 4. mars 2019 kl. 23.59
Ledige plasser
99 av 100

Velkommen til to dager med inspirasjon, fagpåfyll og nettverksbygging!

MRmat 2019 setter fokus på SALG! Merkevarebygging og produktutvikling er sentrale tema for å lykkes med å nå ut med dine produkter. Det er ingenting som selger seg selv!

Vi har gleden av å ta imot dyktige og engasjerte kursholdere som vil gjøre sitt ytterste for å gjøre deg og din bedrift bedre i stand til å nå frem i det markedet som er rett for dere!

Fagdagene tilbyr en miks av fagforedrag og praktiske kurs. Se Program-fanen for mer informasjon.

Følg Matnavet på facebook for nyheter om dette og andre arrangement!

Informasjon

Tid
Fra tirsdag 19. mars 2019 kl. 10.00
Til onsdag 20. mars 2019 kl. 16.00
Påmeldingsfrist
Mandag 4. mars 2019 kl. 23.59
Produkt
MRmat 2019
Pris
600,00
Tilgjengelighet
99 / 100 tilgjengelig
Ledige plasser
99 av 100
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

Tirsdag 19.mars

10.00      Velkommen til MRmat 2019
10.30      Inspirasjonsforedrag 

11.15      Tomt for verdens beste ost! VM-gull....et problem eller en mulighet?
Kristin Waagen i Tingvollost forteller om å kommunisere i markedet når man ikke har produkter å selge. Vi får også høre om de strategiske markedsvalgene de gjorde da de startet opp Tingvollost.

12.00      Bedriftspresentasjoner
13-14      Lunsj
14-17.30 Kursene starter

19.30      Festmiddag på Quality Hotel Waterfront

Onsdag 20.mars

09-16  Kursene fortsetter

Kursbeskrivelser - klikk på lenkene for mer informasjon:

Opplevelseskurset
Kursholder Pål Medhus, Høve Støtt 
"Opplevelsesøkonomi er et tankesett, en måte å tenke på, som utløser nye handlinger, tiltak, initiativ og forventninger, hos både produsent og publikum!"— Pål Knutsson Medhus, 2009
Bedriftene som deltar på kurset lærer en ny og inspirerende måte å jobbe med innovasjon og produktutvikling på, der også prinsippene for et bærekraftig reiseliv er en del av utviklingsprosessene. Kursene har en praktisk tilnærming og et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv. Kurset er basert på de grunnleggende teoriene rundt opplevelsesøkonomi fra Pine & Gilmore, de 10 prinsippene for bærekraftig reiselivsutvikling, Opplevelsespyramiden fra LEO Finland, samt erfaringer fra kursholdere, deriblant
Pål K Medhus som i 2016 ble hedret som 1 av 10 pionerer innen opplevelsesutvikling i Norge.

Merkevarebygging
Kursholder Mette Fagerli, Merkeledelse
En workshop med fokus på merkevarebygging, produktpakking og nettverksbygging. Et svært konkret og målretta kurs for styrking og videreutvikling av din bedrift. Workshopen er delt i fire deler. Hver del starter med teori og foredrag, og etterpå jobber deltakarene med tilrettelagte oppgaver for sin egen bedrift. Deltakarene vil komme godt i gang med en spisset forretningsplan, en tydeligere merkeidentitet og en oversikt over konkrete markedstiltak for å styrke bedriften og varemerket.

Komme i gang med melkeforedling
Kursholder Ragnhild Nordbø, Grindal ysteri
Kurset gir deltakerne grunnleggende kunnskap om ysting og ysteprosesser. Kurset er rettet mot produsenter som tenker å starte og bygge opp eget gårdsysteri eller som vil drive med ysting på setra. Vi lager produkter som ikke trenger avansert modningslager, og som man kan lage hjemme på kjøkkenet for å øve seg mer.

Grunnmodul kjøtt - Samling 1 
Kursholder Tom Chr. Johannessen, Nofima
Målet med grunnmodul lokal kjøttforedling er å gi deltakerne en sammenhengende grunnopplæring i kjøtthåndverk. Økt fagkunnskap i kombinasjon med praksis gir bedre lokalmatprodusenter. Deltakerne får god forståelse og oppmerksomhet rundt de problemstillingene man møter i arbeidshverdagen og hvordan man kan løse utfordringer og se muligheter basert på yrkeskunnskap.  Opplæringen består av tre samlinger ( totalt 7 dager). I tillegg tilbys deltakerne to dager hospitering ute i kjøttbedrift hvor de kan fordype seg i selvvalgt tema. Mellom samlingene er det individuelle arbeidsoppgaver. Datoer for samling 2 og 3 kommer ved årskiftet. Totalprisen for Grunnmodul kjøtt er kr 7000 som faktureres etter siste samling.

Kokkurs - lokalmat
Kursholder Kulinarisk Akademi
Lokalmat er i vinden som aldri før. Økt fokus på lokale råvarer og kortreist mat stiller andre krav til tilbydere som ønsker å fange kundenes oppmerksomhet. Ønsker du å lære mer eller trenger faglig påfyll - da er dette kurset for deg! På kurset vil vi gå gjennom ulike regionale råvarer og spesialiteter fra ditt område. Vi tar for oss de utvalgte råvarene i teori og praksis. Vi viser teknikker og tilberedningsmetoder som er tilpasset hver enkelt råvare. Kurset skal gi inspirasjon, bidra til nytekning, påfyll av kunnskap og glede de som jobber med mat.

Bruk kontaktskjemaet under eller ring Matnavet på Mære, Gunn Bratberg, tlf 45 48 78 40.

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Deltagere

Fornavn

Etternavn

Firma-/avdelingsnavn

Gunn Bratberg Matnavet på Mære